Bredband via telejacket

Halva priset i 3 månader!


  • Hastighet upp till 24 Mbit/s
  • ADSL Modem
  • iGhost - Anonym surf
  • Panda Antivirus
  • Från 275 kr/mån 137,50 kr/mån!

Spela onlinespel, läs tidningen, kolla på serier och ladda ner tyngre filer. Med ADSL surfar du stabilt upp till 24 Mbit/s via det vanliga telefonjacket.


Bredband via telejacket


Du kan endast söka på nummer om du har ett inkopplat fast nummer via telejacket. Har du ett nummer som går via bredbandet är detta ej sökbart.

ADSL Bredband


För de som inte har tillgång till en fiberanslutning på sin adress, finns oftast en ADSL-lösning i stället. Bredband via telejacket är ett bra alternativ för en snabb och stabil internetuppkoppling.

Det är enkelt att komma igång med din ADSL-tjänst, koppla bara in modemet i telejacket och börja surfa. Just din hastighet beror på avståndet mellan din adress och närmsta telestation.

WiFi - slipp sladdkrånglet! Modem med router ingår och du kan dela internetuppkopplingen trådlöst mellan flera datorer.

AllTele sparar inga uppgifter om ditt surfande – varken IP-adress eller annan information. Det kallar vi integritetsskyddad surf! Tjänsten heter iGhost och en licens ingår gratis i din bredbandstjänst.
Prislistor


Månadsavgift Från 275 kr/mån
Anonym surf med iGhost Ingår!
Panda Antivirus Ingår!
ADSL-modem + trådlös router Ingår!
Bindningstid / Startavgift 24 mån / 0 kr
12 mån / 995 kr
Uppsägningstid: 1 månad. Vid avslut av tjänst inom avtalstid debiteras resterande månadsavgifter. Tilläggstjänsterna iGhost och Panda Antivirus som ingår i abonnemanget gäller för en användare och så länge bredbandstjänsten är aktiv.
Standardpriser och tjänstespecifika villkor »Tilläggstjänsterna iGhost och Panda Antivirus som ingår i abonnemanget gäller för en användare och så länge bredbandstjänsten är aktiv.

Anonym surf med iGhost

Anonym surf med iGhost

Med iGhost surfar du anonymt utan att några IP-uppgifter sparas och det är helt gratis.

Panda Antivirus

Skydda din dator

Gör dig själv en tjänst och välj ett bra antivirus. Med Panda Antivirus får din dator ett komplett skydd till ett lågt pris. Utökar du till Panda Internet Security kan du bland annat reglera vilka sidor dina barn har tillgång till.