Med anledning av händelserna i Istanbul Vi tar inga avgifter för SMS, MMS och samtal till och från Turkiet. Kostnader för datatrafik för kunder som befinner sig i Turkiet debiteras inte heller. Detta gäller retroaktivt fr.o.m den 28 juni 21:00 till och med den 30 juni 21:00. Våra tankar går till alla drabbade.   Stäng

Välkommen!

Här kan du kolla om din BRF har ett avtal med AllTele.eller skriv in ditt postnummer och adress


Surfa hur mycket du vill i en garanterad hastighet! Här går det undan! Har ni en eller flera datorer i hemmet? Då utnyttjar ni förstås flera bredbandstjänster samtidigt. Streama TV-program och filmer – inga problem! Ladda hem tunga filer och bilder – självklart! Vi erbjuder upp till 1000 Mbit/s.

Låter det för bra för att vara sant? Betydligt mycket billigare telefoni via bredbandet och du får behålla ditt gamla nummer. Vi förstår! Men försäkrar dig om att det inte är något hokus pokus. Det här är AllTeles specialitet och vi garanterar dig bästa kvalitet på bredbandstelefoni – till ett riktigt bra pris.

Bredband, telefoni & TV – ur samma uttag. Bredbands-TV är precis vad det låter som, TV via ditt bredband. Du skräddarsyr själv din egen TV-lösning. Välj och vraka ur kanalutbudet, här finns något för alla och lite till. Och vet du vad? Du hyr enkelt filmer via din fjärrkontroll.


Kundservice: 0770 250 550

Kundservice

Vardagar: 08:00 - 16:00
Helger stängt

Teknisk support

Vardagar: 08:00 - 20:00
Helger: 10:00 - 14:00