Här hittar du information om planerade och aktuella driftstörningar som kan påverka dina tjänster samt täckningskartor för samtal och datatrafik via mobilnätet. Har du en fråga du inte fått svar på, är du alltid varmt välkommen att kontakta Kundservice.

Aktuella driftstörningar

Område: Nationell
Startdatum: 2015-08-24 15:46
Klartid: /
Status: Arbete pågår

Om det nya simkortet till ditt mobilabonnemang skulle ha aktiverats idag kan du komma att uppleva att du inte kan surfa på mobilen eller att du fortfarande ringer med det temporära numret. Problemet kommer att åtgärdas senare under dagen. Vi ber dig starta om telefonen med jämna mellanrum.

Planerade avbrott

Det finns just nu inga planerade avbrott.

Avslutade driftstörningar

Område: Järfälla
Startdatum: 2015-08-19 16:58
Klartid: /
Status: Klarskriven

Vi har tappat kontakten med våra switchar i Järfälla. Tekniker har varit ute och konstaterat att felet beror på avgrävd fiber. Problemet är felanmält till fiberägaren. För närvarande har vi ingen klartid.

Täckningskartor

Med täckningskartan ser du vilket typ av uppkoppling (2G, 3G eller 4G) din mobila tjänst har på en given plats. Tänk på att bebyggelse, tät skog, höjder, dalar, antalet samtidiga användare och om du är inomhus eller utomhus påverkar täckningen. Kartan är en estimerad utomhustäckning baserad på basstationer och master i områdena.

Upplever du problem med din fasta telefon ber vi dig kontrollera länken nedan först: