Surfa anonymt & integritetsskyddat med IGhost

Med AllTele IGhost surfar du anonymt på nätet. Inga IP-uppgifter sparas och det ingår i ditt abonnemang! Ingen kostnad, ingen bindningstid!

IGhost
Befintlig AllTele kund 0 kr/mån
Övriga 49 kr/mån
Kryptering MS-CHAPv2 128 bit
Obegränsad trafik Ja
Publik IP Ja


Beställ IGhost »
IGhost XL
Befintlig AllTele kund 49 kr/mån
Övriga 149 kr/mån
Kryptering Blowfish 2048 bit
Obegränsad trafik Ja
Publik IP Ja


Beställ IGhost XL »
 
 

Surfa lugnt, din integritet är skyddad!

AllTele erbjuder alla kunder tjänsten IGhost som innebär att inga uppgifter sparas om dig – gratis! Men IP-adressen då? Nej, vi sparar inte den heller. Internet har öppnat upp för möjligheter och vi är en del av den världen, en positiv utveckling som vi välkomnar.
Kanske känner du dig orolig över att för mycket information sparas om dig? Du kan vara lugn, IGhost löser detta! Det kallar vi integritetsmärkt bredband.

 

Ingen kostnad, ingen bindningstid

Utan kostnad, bindningstid eller uppsägningstid. Gå in på +tjänster och beställ anonymt och integritetsskyddat bredband idag! Surfa lugnt, med AllTele!

 

AllTele Kundservice fixar!

Hittar du inte svaret på hemsidan? Stötte du på problem vid installationen? Svårt att hitta rätt bland dina tjänster? Tveka inte! Kontakta kundservice. Vi svarar på dina frågor, guidar dig igenom installationer och löser de problem du stött på. Ring eller maila, vad du än väljer så garanterar vi att du får kontakt med en riktig människa. Våra kunder är viktiga för oss och du är en av dem!
Produktblad IGhost

 

Panda Antivirus

AllTele erbjuder sina kunder Panda Antivirus eller det utökade skyddet Panda Internet Security till en låg månadskostnad. Med Panda Internet Security får du bland annat Föräldrakontroll som gör det möjligt för dig att reglera vilka sidor dina barn har tillgång till. Vi bjuder på avgiften de 3 första månaderna!

Panda Antivirus 2014
(1 licens)

35 kr/mån

Panda Antivirus 2014 Multi
(3 licenser)

45 kr/mån

Panda Internet Security 2014
(1 licens)

49 kr/mån

Panda Internet Security 2014 Multi
(3 licens)

69 kr/mån
 

Licensen för Panda Antivirus och Panda Security omfattar 12 månader.

Beställ »
 

Skydda din dator!

Har du hört talas om virusattacker mot din dator? Det är inga roliga grejer och det är precis så besvärligt och förödande som det låter. Mycket material kan försvinna och om det så handlar om foton eller viktiga dokument så är det något vi inte vill uppleva. Skydda din dator!

 

Minimera internethoten

Tyvärr räcker det inte med virus. Lägg till identitetstölder, hackers och bedrägerier som kan drabba dig och din dator. Låter det jobbigt? Det är det, men ta det lugnt, vi fixar det med AllTele Panda Antivirus. Hot mot din dator är inte att tala om längre – än mindre att oroa sig för.

 

Surfa säkert – billigt!

För en låg kostnad varje månad skyddar du din dator mot alla dessa hot. AllTele erbjuder sina kunder Panda Antivirus eller det utökade skyddet Panda Internet Security till en låg månadskostnad. Med Panda Internet Security får du bland annat Föräldrakontroll som gör det möjligt för dig att reglera vilka sidor dina barn har tillgång till.

 

Systemkrav

Panda Antivirus och Panda Antivirus Internet Security kräver att du har Windows 98 eller en nyare version installerad i datorn.

 

AllTele Kundtjänst fixar!

Hittar du inte svaret på hemsidan? Stötte du på problem vid installationen? Svårt att hitta rätt bland dina tjänster? Tveka inte! Kontakta kundservice. Vi svarar på dina frågor, guidar dig igenom installationer och löser de problem du stött på. Ring eller maila, vad du än väljer så garanterar vi att du får kontakt med en riktig människa. Våra kunder är viktiga för oss och du är en av dem!
Produktblad Panda Antivirus

 

Voip Duo

Har du bredbandstelefoni via AllTele? Ring hemifrån när du är borta!
Installera Voip Duo i din iPhone, Android eller bärbara dator och låt hemnumret följa med dig överallt - till samma låga pris som från din fasta telefon!
Månadsavgift - 19 kr/mån

Du ringer och tar emot samtal från ditt hemnummer och för samma taxa
oavsett var i världen du befinner dig!
Samtalsprislista


Till Mina Sidor »
 

Mer telefoni

Ring via Voip Duos mobilapp, du laddar ner den till din iPhone från appstore eller Android från google play, och du ringer för samma taxa som från din hemtelefon och med samma nummer. Tjänsten kräver internetuppkoppling, WiFi.

Installera Voip Duo i din dator och du ringer via den, till samma pris som från hemtelefonen och med samma nummer. Gå in på Mina Sidor för att beställa tjänsten.

Anslut en extra telefon och telefonidosa på en annan plats än hemmet, kanske i sommarstugan? Du ringer, återigen, på samma taxa som från hemtelefonen och från ditt hemnummer.

 

och pengar kvar i börsen!

Du ringer och tar emot samtal från ditt hemnummer och för samma taxa oavsett var i världen du befinner dig! Mer nöje och mer pengar i börsen.

 

Ring varandra på samma nummer – samtidigt!

Du får tre appar att ringa med i din Voip Duo-tjänst. Det innebär att du och din familj kan ringa varandra och andra från olika platser på samma nummer – samtidigt. Det låter helt otroligt vi vet! Men det är det inte – det är AllTele!

 

Bara mobiltelefon? Inga problem!

Med Voip Duo kan du helt skippa hemtelefon, vilket vi vet att många i dagsläget gör.
Vidarekoppla din bredbandstelefoni till din mobiltelefon så ringer den först upp på din Voip Duo-app och i det fall du inte har tillgång till WiFi kopplas samtalet till ditt vanliga mobilnummer.
Tänk på att om du befinner dig utomlands och ringer ett lokalsamtal så kommer detta räknas som ett utlandssamtal. Det är ju din hemtelefon du ringer från. Detta betyder att alla som ringer dig också ringer på din hemtelefon – även när du är utomlands.

 

Beställ idag!

Redan kund? Gå in på Mina Sidor och beställ Voip Duo idag. Inte kund idag? Misströsta inte, beställ bredbandstelefoni från AllTele så får du tjänsten utan extra kostnad.

IGhost

Anonym surf

Med AllTele IGhost

IGhost

Antivirus

Med Panda Antivirus

Voip Duo

Hemtelefonen i mobilen

Med AllTele Voip Duo