AllTele är nu en del av A3! A3 är det nya varumärket att lägga på minnet. Läs mer och se våra nya erbjudanden på www.a3.se »

Bredband via Telejacket

Halva priset i 3 mån!

Specialkampanj

Halva priset i 3 mån!


VARFÖR ALLTELE BREDBAND
via telejacket?

Bredband via telejacket

Spela onlinespel, läs tidningen, kolla på serier och ladda ner tyngre filer. Med bredband via telejacket surfar du stabilt upp till 24 Mbit/s via det vanliga telefonjacket. WiFi - slipp sladdkrånglet! Trådlös router ingår och du kan dela internetuppkopplingen trådlöst mellan flera datorer.

För de som inte har tillgång till en fiberanslutning på sin adress, finns oftast en ADSL-lösning i stället. Bredband via telejacket är ett bra alternativ för en snabb och stabil internetuppkoppling. Det är enkelt att komma igång med din ADSL-tjänst, koppla bara in modemet i telejacket och börja surfa.

Standardpriser och tjänstespecifika villkor »

TRÅDLÖS SURF MED
Trådlös router ingår

Maxa bredbandet med vår kraftfulla trådlösa router Inteno DG150v2 och upplev friheten i att kunna surfa trådlöst och dela på surfen med andra. En trådlös routern gör inte bara vardagen så mycket enklare, den kommer helt gratis om du väljer att surfa med AllTele i 24 månader. Den kan användas till bredbandstelefoni också och fungerar både som router och telefonadapter.

Trådlöst surf med gratis trådlös router
Gratis i 3 mån

ANONYM SURF MED
AllTeles iGhost!

VPN-tjänsten iGhost bygger på avancerad krypteringsteknik som maskerar din IP-adress. AllTelekunder betalar 19 kr (ord. pris 49 kr). Läs mer »Gratis i 3 mån

MAXIMALT SKYDD MED
Panda Antivirus!

Du ångrar aldrig att du har investerat i ett bra antivirusprogram. Panda Antivirus ger dig höggradigt skydd mot virus, spion- och rootkitprogram, hackare och onlinebedrägerier. Tre gratismånader och teknisk support ingår. Läs mer »