AllTele är nu en del av A3! A3 är det nya varumärket att lägga på minnet. Läs mer och se våra nya erbjudanden på www.a3.se »

Bli återförsäljare

Vi söker alltid efter företag som har det lilla extra och kan ta vår försäljning till nya höjder. Fyll i formuläret här nedanför och låt oss börja bygga något stort.


AllTele har ett komplett produktutbud, vi andas kvalitet, innovation och entreprenörskap men framförallt är vi personliga med kunden i fokus. Vi ställer höga krav på våra medarbetare och de återförsäljare vi jobbar med. Om detta passar in på dig och din verksamhet så ser vi fram emot din kontakt för ett framtida samarbete!


Har ni det som krävs?

Gör en intresseanmälan här så kontaktar vi dig inom 1-2 arbetsdagar.


Vi söker dig som kan starta försäljning under eget ansvar.


AllTele söker ständigt efter nya återförsäljare över hela Sverige. Att vara återförsäljare passar dig som idag har en egen verksamhet och vill komplettera din nuvarande portfölj, du är ett renodlat säljbolag och söker en ny uppdragsgivare eller en kombination av de båda.

Vi på AllTele hjälper dig att komma igång med försäljningen av våra tjänster och bidrar med support, dokumentation och tekniska specifikationer. Ni säljer våra tjänster och produkter med god förtjänst och vi tar hand om drift, fakturering och kundtjänst.