AllTele är nu en del av A3! A3 är det nya varumärket att lägga på minnet. Läs mer och se våra nya erbjudanden på www.a3.se »

Obegränsade samtal. Obegränsade SMS & MMS.
Prisvärda företagsabonnemang


Fastpris

Fastprisabonnemanget ger fria samtal, SMS och MMS och är därmed det självklara valet för er som vill ha koll på företagets mobilkostnader. Abonnemanget går att kombinera med datapaket och extra data vid behov.

  • Startavgift: 199 kr; Öppningsavgift: 0 kr/samtal
  • Samtal inom Sverige: 0 kr/min
  • SMS och MMS inom Sverige: 0 kr
24 mån bindningstid

Rörlig

Det rörliga abonnemanget har låg månadsavgift och passar er som bara vill betala för de samtal som rings, den data som förbrukas och de SMS och MMS som skickas. Kan kombineras med datapaket och extra data.

  • Startavgift: 199 kr; Öppningsavgift: 0,35 kr/samtal
  • Samtal inom Sverige: 0,35 kr/min
  • SMS/MMS inom Sverige: 0,35 kr/1,35 kr
24 mån bindningstid

Prislistor

Standardpriser och tjänstespecifika villkor »
Utlandssamtal prislista »

Vanliga frågor


Hur lång tid tar det att få ett abonnemang?

Ett nytt abonnemang med nytt nummer kan användas så fort sim-kortet har kommit med posten. Det brukar ta 2-5 arbetsdagar. Vid operatörsbyte och om ni vill behålla tidigare nummer levereras sim-kortet inom 2-5 arbetsdagar, men aktiveringen kan ta 1-2 veckor. Om den tidigare operatören har uppsägningstid kan det dröja längre.


Kan gamla mobilnummer användas vid operatörsbyte till AllTele?

Ja. Ange det/de telefonnummer ska porteras till oss i samband med beställningen, så skickar vi en porteringsförfrågan till er nuvarande operatör. Ni informeras om porteringsdatum, det vill säga det datum då AllTele-abonnemanget aktiveras, via sms.
Att göra en nummerportering tar vanligtvis upp till 10 arbetsdagar och är kostnadsfritt. Beställaren ska vara densamma som registrerad abonnemangsinnehavare. Det går inte att portera ett uppsagt abonnemang.


Vi har funderingar kring vilka mobillösningar som passar vårt företag

Låt någon av våra kompetenta säljare guida er. De är experter på att matcha verksamhetens behov med rätt tjänster och produkter.


Mer information i kundservicesektionen