AllTele är nu en del av A3! A3 är det nya varumärket att lägga på minnet. Läs mer och se våra nya erbjudanden på www.a3.se »
Fast telefoni

Telefoni via telejacket

Byt till oss på AllTele så ger vi dig billigare telefoni med mindre krångel.
Du behåller självklart ditt gamla nummer eller väljer ett nytt.
204 kr/mån abonnemangsavgift + eget val av prislista:Bas

Bas riktar sig till dig som inte ringer så ofta. Håll dina kostnader nere.
Månadsavgift: 0 kr

Kväll & Helg

Abonnemanget för dig som oftast ringer på kvällar och helger.
Månadsavgift: 25 kr

Dygnet Runt

Med låg öppningsavgift ringer du fritt till det fasta nätet, Dygnet Runt!
Månadsavgift: 55 krPrislista

Hos oss betalar du inte bara lägre avgifter än hos jättarna. Du betalar det du blivit lovad – inte mer. Inga dolda avgifter hos AllTele!


Standardpriser och tjänstespecifika villkor »
Samtal till utlandet prislista »

Bas Kväll & Helg Dygnet Runt
Abonnemangsavgift 204 kr/mån 204 kr/mån 204 kr/mån
Prisplan 0 kr/mån 25 kr/mån 55 kr/mån
Fasta nätet 8-18/vard 0,19 kr/min 0,19 kr/min 0 kr/min
Fasta nätet 18-8/helg 0,11 kr/min 0 kr/min 0 kr/min
Övriga Mobil 8-18/vard 1,75 kr/min 0,67 kr/min 0,67 kr/min
Övriga Mobil 18-8/helg 1,45 kr/min 0,67 kr/min 0,67 kr/min
Öppningsavgift 0,45 kr/samtal 0,69 kr/samtal 0,69 kr/samtal
Visa fler priser

Tilläggstjänster
Nummerpresentation

Nummerpresentation

Visar vilka nummer inkommande samtal kommer ifrån, liksom tid och datum.
Månadsavgift: 20 kr

Telesvar

Telesvar

Vidarekopplar samtal till telefonsvarare. Meddelanden kan avlyssnas från alla telefoner.
Månadsavgift: 10 kr

Hemligt nummer

Hemligt nummer

Visar inte ditt nummer till de du ringer och lämnar inte heller ut det till nummerupplysningsföretag.
PÅ KÖPET!


Fler tilläggstjänster
Kortnummer

Ring snabbt och enkelt med bara två eller tre knapptryckningar till dem du ringer ofta. Med våra kortnummer är du inte begränsad av din egen telefons funktion. Hos oss kan du ha upp till 100 kortnummer. Även om du har flera telefoner behöver du bara programmera numren en gång. Tjänsten beställer du hos vår Kundservice och den kostar ingenting.

Vidarekoppling

Välj ett annat nummer som dina inkommande samtal kopplas till. När någon ringer till ditt vanliga hemnummer kopplas samtalet till det andra numret istället. Omkopplingen märks inte för den som ringer. TIPS: När du är bortrest kan Vidarekoppling vara en smart lösning för att det inte ska bli uppenbart att ditt hem står tomt. Vidarekoppling vid upptaget och vid ej svar är andra alternativ du kan välja. Tjänsten kräver tonvalstelefon och du minutdebiteras för det vidarekopplade samtalet enligt vald samtalsprislista. I manualen för tilläggstjänster hittar du instruktionerna för hur du själv enkelt lägger in en vidarekoppling.

Direktuppringning

När du lyfter luren rings ett förinställt telefonnummer automatiskt upp. Du kan välja om uppringningen ska ske direkt då du lyfter luren eller med en fördröjning på 5 eller 12 sekunder. Under fördröjningstiden kan du använda telefonen som vanligt för att ringa upp vilket nummer som helst och det förprogrammerade telefonnumret rings då inte upp. Tjänsten kräver tonvalstelefon och är avgiftsbelagd. Kontakta Kundservice så hjälper vi dig med beställningen.

E-faktura

Din faktura skickas digitalt till din internetbank där du enkelt med ett klick godkänner den för betalning. Inga mer krångliga OCR-, post- och bankgironummer alltså. Tjänsten är gratis och dessutom slipper du fakturaavgiften samtidigt som du är med och sparar på vår miljö. Beställ E-faktura på via din internetbank.

Kundstyrd spårning

Besväras du av ovälkomna samtal? Med Kundstyrd spårning spårar vi upp samtalets telefonnummer och adress. Tjänsten kopplas till din telefon under 14 dagar och du aktiverar själv enkelt spårningen när ett ovälkommet samtal ringt upp dig. Tjänsten är avgiftsbelagd och fem försök ingår, därefter måste den beställas på nytt. Kontakta Kundservice så hjälper vi dig med beställningen.

Väckning/påminnelse

Med tjänsten Väckning/påminnelse ringer din telefon upp dig under en minut på beställd tid och om du inte svarar gör den ytterligare två uppringningsförsk. Om många aktiverar tjänsten samtidigt på samma tid kan väckningen/påminnelsen förskjutas med upp till 10 minuter. Tjänsten kräver tonvalstelefon och är avgiftsbelagd. I manualen för tilläggstjänster hittar du instruktionerna för hur du själv enkelt aktiverar tjänsten.