AllTele är nu en del av A3! A3 är det nya varumärket att lägga på minnet. Läs mer och se våra nya erbjudanden på www.a3.se »

Med autogiro är täckning på kontot det enda som du behöver hålla reda på. Betalningarna görs automatiskt. Beställ autogiro via din internetbank eller genom att fylla i och skicka in autogiroblanketten nedan.

Du kan kombinera autogiro med pappersfaktura till en fakturaavgift på 39 kr/faktura. Avgiften är en administrativ kostnad för hantering, papper och porto. Du kan även kombinera autogiro med E-faktura eller E-postfaktura. Dessa alternativ är helt kostnadsfria i kombination med autogiro. För att kunna ansluta till autogiro måste abonnemangsinnehavaren och bankkontoägaren vara samma person.

Via Mina Sidor ser du aktuella och betalda fakturor sedan sex månader. Har du fakturafunderingar? Troligtvis finns svaren på dina frågor på Frågor & svar eller på Mina Sidor. Om inte, kontakta kundservice.

Autogiro online

Du kan enkelt ansöka om autogiro online och signera medgivandet med ditt Mobilt BankID genom att följa denna länk. Statusen på din ansökan kontrollerar du hos internetbanken.

Autogiroblankett

Skriv ut och fyll i blanketten nedan och skicka den till:

PAYEX SVERIGE AB
Svarspost
Kundnummer 120 084 400
SE-621 88 VISBY